Kloosterweekend Casella

Kloosterweekend Casella
Datum 10 november 2017 - 12 november 2017
Tijd 18:30 - 15:00 uur
Onze jaarlijkse retraite is dit jaar in Hilversum, bij Casella. Voor velen is dit wellicht een bekende term, maar voor wie het niet kent:

Casella in het kort

Uitzicht Casella winter 2015

Uitzicht Casella winter 2015

Casella is een religieuze leefgemeenschap waar mensen samenleven volgens de regel van Sint Augustinus, uit liefde tot God. Samen bieden zij een open huis voor jonge mensen die op zoek zijn naar stilte en ontmoeting. Casella biedt een stilteplek aan jonge mensen tussen achttien en 35 jaar. Dit is de fase van je leven waarin zingevingsvragen naar boven komen en waarin je zoekt naar antwoorden die je richting kunnen geven. Uitgebreidere info kun je vinden op de site van de zusters.

Tijdens ons weekend

We gaan mee doen met de vieringen van de zusters en er zullen veel momenten zijn van stilte. Leonie en Thirza zullen een iconen workshop geven en we spreken met Marie Madeleine over het hoe en waarom van haar leven in Casella. Als je een dierbare tekst hebt die je met ons wilt delen: graag ! Op vrijdagavond gaan we met elkaar in gesprek over je eigen ervaringen met stilte en meditatie en/of over een tekst die je aanspreekt of die veel voor je betekent.

Wandelen bij Casella

Wandelen bij Casella

Op zaterdag zullen we ook het labyrinth lopen en, als het weer ‘mooi’ is, een warm kampvuur bouwen. Tussendoor is er, zoals gezegd, alle ruimte voor stilte, lezen, wandelen, knutselen.
Je kunt je nog aanmelden, er zijn nog twee bedden vrij!

Agenda