3 maart 2021

Beraadsdag ‘Mijn held en ik’

Geschreven door Jonge Remonstranten

Een beraadsdag klinkt wat serieus, maar dat valt eigenlijk wel mee. Op 13 maart van 10.30 tot 13.15 uur is de online beraadsdag van de Remonstranten met het thema ‘Mijn held en ik’. Vanuit je luie stoel of van achter de keukentafel kun je je laten inspireren door de inleidende presentatie, muziek, een column en een aantal persoonlijke gedachten van predikanten. Daarna volgt een workshopronde.

Eén van de workshops wordt verzorgd door onze dominee Jan Berkvens over helden schurken op het witte doek. Er zijn ook workshops over poëzie, klimaatactivisten, Franciscus, helden die kunnen irriteren, contextueel bijbellezen, etc. Voor elk wat wils dus. Neem maar eens een kijkje in het programma. Na de workshopronde delen we virtueel met elkaar de lunch en sluiten we af met een liturgisch moment.

Wil je meedoen? Meld je dan snel aan door te mailen naar info@remonstranten.org. Er is plek voor 80 deelnemers. Je kunt aan één workshop deelnemen. Je kunt twee nummers van jouw voorkeur workshop doorgeven. Daar wordt dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Gerelateerd