Simon Haazen is onze voorzitter

Mijn naam is Simon Haazen en ik ben de voorzitter van Arminius.

Ik studeer voor docent omgangskunde en ik ben acteur in educatieve theatervoorstellingen. Ik hou van wandelen, theater, koken en sinds kort speel ik met een aantal vrienden Dungeons & Dragons! Ik ben af en toe in een kerk te vinden, met name bij de activiteiten van Arminius.

In de activiteiten van Arminius kom ik meer tot mezelf én in contact met anderen. Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet en bijzondere plekken bezocht. Ik ervaar rust, ruimte en inspiratie, maar ook veel avontuur!

Ik voel mij bij Arminius vrij om op het gebied van geloven helemaal mijn eigen ding te doen. Er is ruimte om na te denken en te praten over betekenisvolle zaken, maar ook voor plezier en het leven van alledag. Ik voel me onderdeel van de groep en van de activiteiten die we doen. We maken het echt samen.

Mocht je meer willen weten over onze activiteiten, stuur mij dan vooral een mail. Mijn e-mailadres is: voorzitterarminius@gmail.com

(Foto door James Booth)