Avond Jonge Remonstranten Utrecht

Avond Jonge Remonstranten Utrecht
Datum 8 juni 2016
Tijd 20:00 - 22:00 uur
Locatie Utrecht

De avond van de Jonge Remonstranten Utrecht

Sinds 2014 zijn jonge mensen die zich verbonden voelen met de Remonstranten in Utrecht georganiseerd onder de naam ‘Jonge Remonstranten Utrecht’ . Het doel van de groep is tweeledig. Enerzijds is het een manier om andere jonge mensen te leren kennen die verbonden zijn aan de Geertekerk, omdat je elkaar niet altijd zomaar tegenkomt. Anderzijds willen we met elkaar praten en nadenken over onderwerpen uit het leven die belangrijk voor ons zijn.

We komen iedere zes weken een avond bij elkaar. Voor deze avond nodigen we een gast uit om een lezing of workshop te geven, of bereiden mensen uit de groep zelf een onderwerp voor. Iedere avond sluiten we af met een borrel.

8 juni – Mindfulness

We zullen, te gast bij Laura en Bart-Jan en olv ds. Florus Kruyne, samen een avond hebben met/over Mindfulness. Later volgt een aparte mail met meer informatie, maar zet de datum alvast in je agenda!

Ben je geïnteresseerd of wil je de nieuwsbrief ontvangen om op de hoogte te blijven van de activiteiten van de Jonge Remonstranten Utrecht, stuur een mail naar Pieter Bons.
Meer informatie over de Geertekerk en de Remonstranten in Utrecht: klik hier.

Agenda