Contact

predikant/pastor Jonge Remonstranten Jan Berkvens

Jan Berkvens is onze predikant

Met veel plezier ben ik de voorganger van Arminius. Het is leuk om met jonge mensen te werken, die bezig zijn met studie- en beroepskeuzes, maar ook met vragen rond zingeving, het inrichten van je privéleven en het opbouwen van je vriendenkring. Samen met de vrienden van Arminius organiseer ik elke maand een activiteit waar ook jij bij aan kunt sluiten. Je kunt bij mij ook terecht voor een persoonlijk gesprek. Alle onderwerpen zijn bespreekbaar, dus voel je vrij om mij een mail te sturen of te bellen. Ik sta je graag te woord.

Je kunt Jan bereiken via jan@domineeberkvens.nl  –  06 83 04 43 74

 

Startweekend Jonge Remonstranten 2018Simon Haazen is onze voorzitter

Een aantal jaar geleden ben ik via Taizé en na een mooie reis naar Israël en Palestina vriend geworden van Arminius. In de activiteiten van Arminius kom ik meer tot mezelf én in contact met anderen. Ik heb nieuwe mensen ontmoet en bijzondere plekken bezocht. Ik ervaar rust, ruimte en inspiratie, maar ook veel avontuur!

Ik voel mij bij Arminius vrij om op het gebied van geloven helemaal mijn eigen ding te doen. Er is ruimte om na te denken en te praten over betekenisvolle zaken, maar ook voor plezier en het leven van alledag. Ik voel me onderdeel van de groep en van de activiteiten die we doen. We maken het echt samen.

Mocht je meer willen weten over onze activiteiten, stuur mij dan vooral een mail. Mijn e-mailadres is: voorzitterarminius@gmail.com.