Contact

predikant/pastor Jonge Remonstranten Jan BerkvensJan Berkvens is onze predikant

Met veel plezier ben ik de voorganger van Arminius. Het is leuk om met jonge mensen te werken, die bezig zijn met studie- en beroepskeuzes, maar ook met vragen rond zingeving, het inrichten van je privéleven en het opbouwen van je vriendenkring.

Samen met de vrienden van Arminius organiseer ik elke maand een activiteit waar ook jij bij aan kunt sluiten. Je kunt bij mij ook terecht voor een persoonlijk gesprek. Alle onderwerpen zijn bespreekbaar, dus voel je vrij om mij een mail te sturen of te bellen. Ik sta je graag te woord.

Je kunt Jan bereiken via jan@domineeberkvens.nl  –  06 83 04 43 74

 

Startweekend Jonge Remonstranten 2018Simon Haazen is onze voorzitter

Een aantal jaar geleden ben ik via Taizé en na een mooie reis naar Israël en Palestina vriend geworden van Arminius. In de activiteiten van Arminius kom ik meer tot mezelf én in contact met anderen. Ik heb nieuwe mensen ontmoet en bijzondere plekken bezocht. Daarin ervaar ik rust, ruimte en inspiratie, maar ook veel avontuur!

Bij Arminius voel ik mij vrij om op het gebied van geloven helemaal mijn eigen ding te doen. Er is ruimte om na te denken en te praten over betekenisvolle zaken, maar ook voor plezier en het leven van alledag. Ik voel me onderdeel van de groep en van de activiteiten die we doen. We maken het echt samen.

Mocht je meer willen weten over onze activiteiten, stuur mij dan vooral een mail. Mijn e-mailadres is: voorzitterarminius@gmail.com.

 

Arend van Baarsen is onze secretaris

Mijn naam is Arend van Baarsen. Sinds 2018 ben ik vriend van Arminius. Ik ben 28 jaar en werk als geestelijk verzorger in het Leids Universitair Medisch Centrum. Ook ben ik predikant bij de remonstranten. Naast mijn werk zing ik in een koor en maak ik een radioprogramma.

Bij Arminius geniet ik van de combinatie tussen gezelligheid en goede gesprekken. Het mooie aan Arminius vind ik dat we in een vriendschappelijke sfeer met elkaar in gesprek gaan over wat belangrijk is voor ons en wat ons inspireert. Dat ervaar ik als verrijkend en verdiepend.

Je kunt mij bereiken via Jan of Simon.

 

 

 

Alwin Grubben is onze penningmeester

Ik zit bij Arminius voor de (christelijke) verdieping en het vrij-uit  bediscussiëren over hoe (bijbel)teksten geïnterpreteerd kunnen worden. Het is verder ook mijn hobby om van films, boeken en (song)teksten de betekenis uit te pluizen. Wat dat betreft ben ik bij de Remonstranten wel op de goede plek.

Het is voor mij bijzonder om bepaalde mensen te leren kennen waar ik normaal gesproken niet mee zou omgaan. Wat ik zelf belangrijk vind is dat er niet te veel wordt afgeweken van de basis: God, natie en familie.

Als penningmeester pas ik op de centjes van Arminius en wil ik een solide boekhouding hebben waarin ruimte is voor inspirerende activiteiten. Je kunt mij bereiken via Jan of Simon.