Graceland Festival

Graceland Festival
Datum 16 augustus 2018 - 19 augustus 2018
Locatie Vierhouten
Entree
Voor een aantal arminianen kunnen we gratis kaartjes krijgen

Het Graceland festival, misschien ken je het wel.

En misschien denk je, dat is toch helemaal niks voor remonstranten/vrijzinnigen? Toch wel! Om dat te bewijzen wordt Graceland dit jaar gesponsord door de Remonstranten en het remonstrants initiatief ‘deLeven‘. Het zou natuurlijk erg leuk zijn als er dan ook remonstrantse jongeren aanwezig zijn. Lijkt het je leuk om één of meerdere dagen naar dit intieme festival te gaan? Tot 25 juni kun je gebruik maken van de kortingscode DELEVEN voor 10% korting op een ticket. Lees verder voor meer info!

“Maybe I’ve reason to believe
we all will be received

in Graceland”
– Paul Simon

Wat is het thema?

Het Graceland Festival staat dit jaar in het teken van een statement dat zelfs iets brutaler is dan dat van Paul Simon: We have reason to believe, we all will be received in Graceland. Het festival centreert zich in 2018 rond de thema’s inclusiviteit en acceptatie. Thema’s die ontzettend goed aansluiten bij het remonstrants gedachtegoed.

Het thema wordt, als altijd, als uitnodigend experiment ingezet. Niet als dogma. Tijdens het festival bedenken we wat het bekent, ontvangen worden ongeacht je overtuiging, leeftijd, huidskleur, beperking, geaardheid, of manier van (on)geloven? Hoe werkt dat op het festival, in het leven, in de wereld? Welke gevoelens, verhalen en ervaringen kun je hierover met elkaar delen?

Het programma zit vol intieme muziek, meeslepende shows, prikkelende praters en kleine kunst. De bezoekers zoeken samen naar zin, geven ruimte en stimuleren kwetsbaarheid. Dit alles tegen het glooiende en bosrijke decor van de Paasheuvel te Vierhouten. Je bent van harte welkom!

Bekijk de Gracelands website voor het exacte programma, line-up, etc.

Agenda