Jonge Remonstranten Kerstdiner

Jonge Remonstranten Kerstdiner
Datum 19 december 2015
Tijd 16:00 - 22:00 uur
Locatie Utrecht
Entree
10 euro

Dit jaar vieren we het Jonge Remonstranten kerstdiner samen met de Jonge Remonstranten uit Utrecht. We hebben een hele mooie locatie: de kerkzaal van de Geertekerk.

Rondom het thema: “Is er nog plaats…?” zullen we vanaf 16 uur samen borrelen en aansluitend dineren. Het diner koken we zelf, wil jij ook wat lekkers te koken? Laat dan weten of dit een onderdeel is van het voor-, hoofd- of nagerecht en of vlees, vis of vega is. Tussen alle gangen luisteren we naar mooie muziek en interessante verhalen verbonden met het thema. Natuurlijk zullen we ook samen de kerst bezingen.

“Is er nog plaats…?”

locatie Jonge Remonstranten Kerstdiner

Kerkzaal Geertekerk

 

Ruim 2000 jaar geleden was er voor Jozef en Maria geen plaats in de herberg. Daarom werd het kindje Jezus geboren in een stal. Dat is een mooi verhaal, en natuurlijk staat zo’n stalletje heel mooi onder de kerstboom. Maar de realiteit ervan is natuurlijk wat minder romantisch. En laten we de vraag ‘Is er nog plaats?’ vooral ook eens stellen in onze eigen realiteit. In het jaar 2015. Want wat is ons eigen antwoord op deze vraag? Maar ook, waar denk jij aan, als je deze vraag hoort? Denk je aan ruimte voor vluchtelingen? Ruimte om jezelf te zijn, je eigen keuzes te maken? Is de aarde nog wel leefbaar?

Wij kijken erg uit naar het Jonge Remonstranten Kerstdiner!

Het belooft een bijzondere avond te worden. Wees allemaal welkom, samen zorgen we voor een lekker diner en een feestelijke sfeer!

Kosten voor deelname zijn 10 euro, als je een deel van het diner verzorgd kun je die kosten hiervan aftrekken.
Heb je een speciaal dieet of een allergie? Laat het van te voren even weten!
Voor opgave en verdere vragen kan je Japke van Malde bereiken via jonge.remonstranten@remonstranten.org of Roosmarijn via roosmarijnluiken@gmail.com .

Agenda