Online viering kerkdienst

Online viering kerkdienst
Datum 13 juni 2021
Tijd 17:00 - 18:30 uur
Locatie via Zoom

Op zondag 13 juni hopen we met elkaar een kerkdienst online te kunnen vieren. De dienst zal online plaats vinden via zoom van 17.00 uur tot 18.30 uur.

Het is niet alleen Vaderdag, maar ook de feestdag van de Heilige Antonius. De beschermheilige voor de patroonheilige van de franciscanen voor onder andere verloren voorwerpen. Je kunt hem aanroepen om zoekgeraakte spullen/zaken terug te vinden door de volgende woorden uit te spreken: ‘Heilige Antonius beste vriend, geef dat ik mijn …. vind.

Vrienden van Arminius krijgen voor de dienst een leuke verrassing in hun brievenbus, met dingen die je bij de kerkdienst nodig hebt. Ook niet vrienden kunnen mee doen aan de online viering. Geef je op via onze voorganger Jan. Als je dit doet voor 5 juni dan kun je er zeker van zijn dat ook jij nog een leuke verrassing ontvangt.

We gaan op zoek naar onze bestemming. Ter voorbereiding op de dienst kun je één van deze twee boeken lezen; Wild van Cheryl Strayed of Into the Wild van Jon Krakauer. Of natuurlijk allebei. En als lezen niets voor je is dan kun je ook de film(s) kijken 😉 Je kunt indien nodig een korting van €10,- euro krijgen via onze penningmeester. Alwin Grubben penningmeesterarminius@gmail.com. Tijdens de dienst komen we terug op wat je gelezen of ervaren hebt tijdens het kijken.

Geef je op voor de dienst via jan@domineeberkvens.nl en je ontvangt de link om deel te kunnen nemen aan de dienst.

Agenda