Theatervoorstelling – Een klein leven

Datum 16 februari
Tijd 15:00 uur
Locatie Amsterdam
Entree
30 euro
Op zondag 16 februari 2020 gaat Arminius naar de theatervoorstelling ‘Een klein leven’. Om goed voorbereid naar de voorstelling te gaan, lezen we eerst samen het boek, op 29 november en 23 januari. Het boek ‘Een klein leven’ van Hanya Yanagihara gaat over een jonge vriendengroep in New York die met elkaar het leven aangaan. Herkenbaar?
De voorstelling
De Toneel Groep Amsterdam kocht de speelrechten die het verbazingwekkend genoeg ook kreeg. De try-outs in het voorjaar van 2018 waren een groot succes en was direct uitverkocht. De extra voorstellingen in het najaar van 2019 en voorjaar 2020 ook, maar Jan heeft kaartjes weten te bemachtigen. Het spel wordt heel intiem gespeeld in een huiskamer, waar je als publiek bijna in lijkt te zitten. De recensies waren lovend en Jan is het daarmee eens!
Opgeven uiterlijk 28 februari 2019
We hebben een beperkt aantal plaatsen weten te bemachtigen, dus als je mee wilt, geef je dan snel op. Uiterlijk 28 februari 2019! Samen met iemand mag natuurlijk altijd! Als er meer aanmeldingen zijn dan kaartjes, proberen we extra kaartjes te reserveren. De kosten voor deelname zijn 30 euro (exclusief het boek). Mail naar Saskia (voorzitterarminius@gmail.com).
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus geef je snel op!

Agenda