Zinnige Zondag Den Haag

Zinnige Zondag Den Haag
Datum 8 april 2018
Tijd 14:00 - 18:00 uur
Locatie Den Haag

Na Hoorn en Hengelo gaan we voor een Zinnige Zondag naar Den Haag.

Deze Zinnige Zondag wordt georganiseerd door Carolien, zij woont sinds een aantal jaar in Den Haag en vindt het leuk om ons er eens rond te leiden.

Mooiweer programma – struinen door de duinen

We gaan niet ‘gewoon’ wandelen, we gaan pelgrimeren op het strand en door de duinen!
Tijdens het lopen krijgen jullie eerst even tijd om met elkaar te kletsen, maar daarna wordt het serieus. Aan de hand van teksten gaan jullie eerst zelf, daarna samen, nadenken over pelgrimeren. Dat kan natuurlijk in letterlijke en figuurlijke zin. Misschien heb je plannen om een pelgrimstocht te gaan maken of wil je iets in je dagelijkse leven bereiken.
Aan het eind van de wandeling schrijven we op het strand onze eigen pelgrimstekst. We sluiten onze middag samen af met een drankje, en als je dat gezellig vindt een hapje, in een strandtent.
Kledingadvies
De weerberichten zijn nog niet helemaal duidelijk. De temperatuur zal lekker zijn, maar er kan een buitje vallen. En aan zee waait het vaak wat harder. Houd daar rekening mee.
We zullen anderhalf tot twee uur wandelen, zorg dus dat je geschikte schoenen aan hebt. We zorgen voor wat te drinken en eten voor onderweg, maar neem vooral nog wat extra water mee als je dat fijn vindt.
Waar en wanneer
We verzamelen op zondag 8 april om 14 uur in Scheveningen. Geef je op, dan laten we je vrijdag of zaterdag weten waar we precies verzamelen.

Slechtweer programma

Begin april kan het ook minder lekker weer zijn. Uitwaaien is prima, maar wegwaaien of natregenen verbetert de gesprekken niet. In dat geval gaan we een film kijken bij Carolien thuis: The departed. Een film waarin rituelen een belangrijke rol spelen. Dit zal zeker stof te nadenken en gesprek geven! Ook hiervoor geldt, geef je op, dan houden we je op de hoogte!

Ben je erbij?

Voor de organisatie is het makkelijk om te weten hoeveel mensen er ongeveer zullen zijn. Je kunt je opgeven bij Saskia (voorzitterarminius@gmail.com).

Agenda