Zinnige Zondag in Utrecht

Zinnige Zondag in Utrecht
Datum 29 oktober 2017
Tijd 10:00 - 17:00 uur
Entree
25 euro voor Arminiusleden

Bijna iedereen heeft er wel eens last van: het supermansyndroom. Alles is mogelijk als je het maar hard genoeg wilt. Keuzen in overvloed om een gelukkig leven te leiden. Dat idee van maakbaarheid betekent wel een grote druk en verantwoordelijk om succesvol te zijn. Maar soms ben je niet zo perfect als je zou willen zijn. Soms blijkt niet alles zo haalbaar als je zou willen. En dat kan weleens voor slapeloze nachten zorgen.

In deze eendaagse retraite gaan we werken met de kracht van kwetsbaarheid: de moed om goed genoeg, maar niet volmaakt te zijn. Welke winst kunnen we vinden in onze tekortkomingen? Wat gaat er schuil achter ongemakkelijke gevoelens van teleurstelling, angst en schaamte? Welke verwachtingen hebben we eigenlijk van onszelf? En wat zouden we vinden als we minder zouden streven naar idealen, dromen en doelen?

Hoe kunnen we ons leven zo inrichten dat ongemak een zegen is?

Durf jij jezelf te laten zien? Met anderen te delen en meer over jezelf te leren? Kom dan naar deze eendaagse retraite om te ontdekken hoe je krachtig met kwetsbaarheid kan leven.

Aanmelden

Deze eendaagse retraite wordt georganiseerd door de Remonstrantse Gemeente Utrecht, Jongerengemeente Arminius en De Proefplaats. Vragen en inschrijven bij secretarisarminius@gmail.com. Meld je snel aan, er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar! Graag aanmelden voor 22 september met vermelding van je telefoonnummer.

Agenda