Annemijn Goeree

Annemijn is sinds 2015 voorzitter van het bestuur van Arminius. Daarvoor was zij algemeen lid en secretaris. Ook is ze al een aantal jaar lid van de redactie van de VrijZinnig.

Over Annemijn Goeree

Annemijn GoereeBij Arminius vind ik een mooie groep jongeren die vooral veel lol met elkaar hebben, samen stil kunnen zijn, filosofische en theologische gesprekken voeren en actief zijn waar gewenst of nodig. Binnen de muren van een klooster, buiten op een bootje of in een dienst ergens in het land, overal is vriendschap te vinden. Dat is wat ons samenbindt en wat we te bieden hebben aan iedereen die over de drempel komt.

In dit jaar is het thema gidsen&goeroe’s. Zoals ik het ervaar zijn de jongeren van Arminius ook een beetje mijn gids en goeroe. Met vallen en opstaan leven we ons leven en delen we het met elkaar. Daarin kunnen we van elkaar leren en elkaar steunen als het tegenzit of juist naar een hoger plan trekken. Dat wil niet zeggen dat het altijd goed gaat, het gaat altijd met ups & downs.

Als voorzitter vind ik het een eer om bij te dragen aan de huidige activiteiten en te bouwen aan de toekomst. Volgend jaar zal ik afscheid nemen omdat ik dan de leeftijdsgrens van 35 jaar bereik. Tot die tijd staan er nog genoeg bijzondere activiteiten gepland waar we hopelijk veel nieuwe gezichten zullen zien.

Contact opnemen met Annemijn? Mail dan naar voorzitter.arminius@remonstranten.com