Antoinette Schoehuizen

Antoinette SchoehuizenSinds 2016 is Antoinette lid van het Arminiusbestuur, als algemeen lid. Ze is al een aantal jaar actief bij Arminius, onder andere als redactielid van de VrijZinnig. Daarnaast heeft ze de reis naar Londen mede georganiseerd.

Wie is Antoinette Schoehuizen?

Ik ben een geboren en getogen Remonstrant. Sinds mijn doop, alweer zo’n 27 jaar geleden, ben ik kind aan huis van de Remonstrantse Gemeente Rotterdam. Daar ben ik lid van het College van Collectanten. Aan het eind van mijn studententijd ben ik meer en meer betrokken geraakt bij het activiteiten voor jongeren. Zo ben ik in contact gekomen met Arminius.

Ik heb Kunstgeschiedenis en Museum Studies gestudeerd en ben dus altijd te porren voor een museumbezoek of een discussie over kunst. Ik run nu een museumwinkel en werk daarnaast ook mee aan diverse projecten in de kunstsector. Ik klus graag, al dan niet succesvol, aan mijn eigen huisje, duik nog wel eens in een goed boek of een mooie film, en trek er graag op uit om bij te kletsen met vrienden/familie en lekker speciaal biertjes te proeven.