22 december 2020

Voor iedereen is plaats!

Geschreven door domineeberkvens

Op donderdagavond 24 december begint het digitale online Kerstfeest. Je bent vanaf 19.30 uur welkom in de Zoombijeenkomst. Om 20.00 uur beginnen we. Je kunt eenvoudig deelnemen aan de Kerstviering door via de volgende link tussen 19.30 en 20.00 uur naar de viering te gaan:

https://franse.fr/zoom_vooriedereenisplaats

Dit lijkt een vreemde link, maar hij zorgt ervoor dat je direct in de Zoombijeenkomst komt. Dit kun je nu alvast testen. We adviseren je dat van tevoren te doen.

Let op: Op een computer of laptop hoef je niet eerst Zoom te installeren. Als je echter mee wilt doen op een tablet of je mobiele telefoon, dan is het noodzakelijk om Zoom te installeren via de App Store of op je Android.

Voor de deelname is een aantal dingen van belang:

  1. De microfoons van de deelnemers zijn op stil (mute) gezet. We willen je vragen dat zo te laten tijdens de bijeenkomst.
  2. We vragen je wel je beeld aan te zetten, zodat we geen zwarte schermpjes tijdens de bijeenkomst hebben.
  3. Tijdens de bijeenkomst zullen we het licht ontsteken. We nodigen je van harte uit om daaraan mee te doen. Zorg ervoor dat je een kaars gereed hebt. Als het licht  ontstoken wordt, vragen we je om de kaars bij jou thuis aan te steken, in beeld. Het is mooi als tijdens de muziek de kaarsen in beeld één voor één aangaan, niet allemaal tegelijk.

Het leukste is om mee te doen op Zoom. Als er iets mis gaat, kun je ook terecht op het YouTube kanaal. Daarvoor kun je de volgende link gebruiken: https://franse.fr/vooriedereenisplaats

We hopen je op 24 december om 20.00 uur te ontmoeten tijdens het digitale online kerstfeest!

Gerelateerd