9 februari 2019

Kunst en cultuur met Armini+!

Geschreven door Jonge Remonstranten

Kun je geen genoeg krijgen van de aanwezigheid van het gezelschap van andere jonge remonstranten? En houd je bovendien van het bezoeken van musea, theatervoorstellingen en soortgelijke verantwoorde culturele activiteiten? Dan is Armini+ echt iets voor jou!

Wat is Armini+?

In deze WhatsAppgroep kun je lezen wat jonge remonstranten voor leuke activiteiten gaan doen en kun je hierbij aansluiten. Natuurlijk kun je ook jouw eigen ideeën inbrengen. Heb je zin om een inspirerende film te bezoeken? Of ga je naar een lezing of debat, waarover je met anderen na wilt praten? Gooi het in de groep en voor je het weet, heb je een eigen Arimini+-activiteit georganiseerd! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Armini+ is een appgroep zonder foute woordgrappen, rare foto’s en stomme filmpjes, maar met de crème de la crème van het kunst- en cultuuraanbod in Nederland.

Wil je erbij?

Wil je ook op de hoogte blijven van wat de jonge remonstranten zoal doen ter leering ende vermaeck? Mail je mobiele nummer naar onze secretaris (secretarisarminius@gmail.com). Dan voegen we je toe aan de groep.

Gerelateerd