Saskia van der Meer

Saskia van der Meer Startweekend 2012

Mijn eerste startweekend (2010)!

Saskia is sinds eind 2014 bestuurslid van Arminius. Ze was eerst verantwoordelijk voor PR en zat in de redactie van de VrijZinnig! Sinds de ALV van 2017 is Saskia voorzitter van Arminius.

Over Saskia van der Meer

In 1986 ben ik geboren in Rotterdam, daar ook opgegroeid in een (vrijzinnig) Hervormd/Katholiek gezin. Beide kerken uitgebreid van binnen gezien. Via via ben ik bij de Remonstranten terecht gekomen, daar heb ik in 2007 belijdenis gedaan. Ook kwam ik in aanraking met Arminius, Liesbeth vroeg mij naar het debat tussen de studentenvereniging Gomarus en Arminius te komen. Het heeft daarna nog even geduurd voor ik echt actief betrokken was bij Arminius. Maar dat zit nu helemaal goed!

Na mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen in Utrecht, woon ik inmiddels weer in Rotterdam Kralingen. Ik werk bij Lector Studiebegeleiding als vestigingsmanager. In mijn vrije tijd ben ik druk bezig voor Arminius, natuurlijk. Maar ik ben ook als vrijwilliger betrokken bij het CHIO Rotterdam en de Remonstranten in Rotterdam. Verder hou ik ervan om te lezen, series te kijken, musea te bezoeken en een beetje rond te struinen door de/een stad.

Wanneer neem je contact op met Saskia van der Meer?

Ik hoor graag jouw leuke ideeën, enthousiaste verhalen en geïnteresseerde vragen. Ik kan je alles vertellen over Arminius en onze activiteiten. Daarnaast weet ik ook veel over onze PR. Dus heb je vragen over onze website, ons magazine VrijZinnig of wil je jouw activiteiten ook op onze website of facebookpagina publiceren, neem dan contact met mij op.

Je kunt mij een e-mailen via: voorzitterarminius@gmail.com