Jongerendienst – Omzien naar elkaar

Jongerendienst – Omzien naar elkaar
Datum 3 februari 2019
Tijd 10:30 uur

Arminius viert de zondag in Den Haag

Op zondag 3 februari om 10:30 uur komen we bij elkaar in de Remonstrantse Kerk in Den Haag. Het thema is ‘Omzien naar elkaar’. Samen met de Haagse gemeente delen we op deze ochtend voor het werelddiaconaat  brood en wijn. Het wordt een wat andere viering dan anders, dus kom en laat je verrassen door het verhaal van Ruth en Boaz: Ruth is alles kwijt en Boaz helpt haar. Maar hoe doet hij dat? En wat betekent dat voor Ruth? Dat gaan we met elkaar bekijken.

Fotomuseum Den Haag

Na de viering gaan we lunchen in het Fotomuseum van Den Haag, waarna we de tentoonstelling ‘Generation Wealth’ bezoeken. Tijdens het bekijken van de foto’s gaan we met elkaar in gesprek over wat we zien… Want wat zien we eigenlijk in de foto’s van Lauren Greenfield? Bling Bling! Maar wat zie jij achter al die rijkdom? Hoe wordt op de foto’s omgezien naar elkaar?

Geef je op voor de lunch en de fototentoonstelling door je aan te melden op facebook of bij Saskia: voorzitterarminius@gmail.com. Kosten: 10 euro voor de lunch. Arminius betaalt het museum voor je. Heb je recht op korting of gratis toegang (student/MJK)? Neem je pasje mee!

Terugblik: Zinnige Zondag Den Haag

Afgelopen zondag was er weer een zeer geslaagde zinnige zondag in Den Haag. We waren eerst te gast bij de remonstranten Den Haag, dronken koffie met hen en gingen vervolgens naar het Fotomuseum. Daar hebben we lekker geluncht en natuurlijk een tentoonstelling bekeken. De Jongerendienst Onze pastor Jan Berkvens ging samen met Reinhold Philipp voor in een viering, die in...  Lees verder

Agenda