13 augustus 2022

Kloosterweekend 2022: Take me to church!

Geschreven door domineeberkvens

Over de kerk en geloven wordt van alles gevonden, maar wat is voor jou belangrijk? Waar heeft geloven en de kerk meerwaarde voor jou en wat stoot jou juist af? Dat gaan we ervaren en daarover gaan we het hebben tijdens ons jaarlijkse kloosterweekend. 

Als voorproefje kun je kijken en luisteren naar ‘Take me to church’ van Hozier, gedanst door Sergei Polunin op een choreografie van David Lachapelle. Ook hier liggen schoonheid en emotie heel dicht bij weerstand en misschien zelfs wel weerzin.

We zijn te gast bij de Norbertijnen in Heeswijk-Dinter. Norbertijen zijn altijd op zoek naar een vruchtbare mix tussen het leven en werken binnen onze religieuze leefgemeenschap en de gerichtheid naar buiten om met woord en daad anderen bij te staan. Zij voelen zich betrokken bij de wezenlijke vragen die men­sen, groepen en organisaties aan het hart gaan. Voor hen willen zij een bron van inspiratie zijn en een plek van bezinning bieden. Hun wens: ‘Berna ut Lucerna’, opdat Berne het licht moge verspreiden.

Klik hier om naar de Website van de Abdij van Berne te gaan.

Kosten:

Werkende vrienden € 65, anderen + € 35

Studerende vrienden € 50, anderen + € 15

Geef jezelf op bij Floor en Irina: secretarisarminius@gmail.com

Gerelateerd