2 september 2016

Algemene LedenVergadering 2016

Geschreven door Jonge Remonstranten

 

Beste leden en belangstellenden van Arminius,

We nodigen je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Arminius. Deze zal, zoals altijd, tijdens ons startweekend plaatsvinden. Op de agenda staan natuurlijk de jaarrekening en het jaarverslag. Interessanter wellicht is dat we verder willen gaan praten over de toekomst van Arminius en onze plannen om meer jonge remonstranten te activeren. Helaas nemen we tijdens deze vergadering afscheid van Liesbeth Rosen Jacobson als secretaris. Daar tegenover staat dat we Antoinette Schoehuizen officieel als nieuw bestuurslid mogen verwelkomen.

De ALV is zaterdag 3 september om 09:30 uur september op de Hoorneboeg in Hilversum. Wanneer je lid bent van Arminius, maar niet bij de ALV aanwezig kunt zijn, dan kun je een andere Arminiaan machtigen om voor jou te stemmen. Breng het bestuur hiervan wel, via e-mail op de hoogte!

De notulen van de ALV van vorig jaar, evenals alle financiële documenten, kunnen tijdens het weekend worden ingezien. Voor vragen of het opvragen van stukken kun je mailen naar Saskia: pr.arminius@remonstranten.com .

Hopelijk tot ziens bij het startweekend én/of de ALV!

Hartelijke groet, namens het bestuur

Saskia van der Meer
Bestuurslid Remonstrantse jongerengemeente Arminius

En, om het de sfeer van het startweekend te blijven: één van mijn favoriete liedjes

Startweekend ‘In welke woorden kan jij wonen?’
2 september 2016 - 4 september 2016, 18:00 uur, Hilversum

Ieder (kerkelijk) jaar starten we met het Startweekend. We brengen samen een weekend door op de Hoorneboeg in Hilversum. Dit landgoed is gelegen aan de Hilversums hei. Een mooie plek voor ontspanning, bezinning en samenzijn. En voor een kampvuur en buitenspellen.. Arminius, daar zit muziek in!! Vrijdagavond maken we kennis en/of praten we bij. Neem een lied(tekst) mee die jou aanspreekt (of...  Lees verder

Gerelateerd